IMG_0858.JPG

Even voorstellen....

 

Mijn naam is Hans Sangers, initiatiefnemer en oprichter van Brandaris.

 

Na ruim 23 jaar ervaring te hebben opgedaan in verschillende marketing- en sales functies bij merkartikelfabrikanten in uiteenlopende foodmarkten en bij een landelijke groothandels- en retail organisatie, vond ik het in 2008 tijd worden om deze ervaring te bundelen en te gaan delen. Bekende merken waarmee ik heb mogen werken zijn o.a: Friesche Vlag (Goudband, Halvamel, Choq, Completa, Domo), Johma, Koopmans en Van de Leur. Deze merken worden en werden vooral vermarkt in de Nederlandse retail-,  en food service markten, alsmede in het speciaalzakenkanaal. Sommige ervan zijn mede op mijn initiatief en onder mijn verantwoordelijkheid ontwikkeld en geïntroduceerd.

 

De vele projecten hebben mij een flinke dosis aan marketing-,  sales en inkoopervaring opgeleverd en hebben mij in contact gebracht met grote landelijke keyaccounts, leveranciers, inkooporganisaties reclamebureaus, verpakkingsontwerpers, marktonderzoekers, fotografen en andere specialisten.

Mijn strategische-, operationele- en leidinggevende ervaring in sales en inkoop en mijn ervaring als docent Sales-, Account- en Inkoopmanagement aan de NHL Hogeschool vormen de basis onder mijn rol als coach en trainer van verkopers, accountmanagers, salesmanagers en inkopers op elk niveau.

 

Verder geeft mij dit de handvatten om namens, of samen met u sollicitatie-gesprekken te voeren met kandidaten voor commerciële functies in uw bedrijf.

De naam Brandaris

Naast het feit dat de initiatiefnemer Hans Sangers afkomstig is van het mooiste Waddeneiland (Terschelling), symboliseert de vuurtoren Brandaris precies waar wij voor staan: Uw steun en begeleiding bij het bepalen van uw positie en de commerciële koers die u wilt gaan "varen" met uw organisatie, uw assortiment, uw klanten, uw acquisitie en uw leveranciers. De Brandaris laat zijn licht schijnen over uw "schip" en loodst u de gekozen haven binnen.

 

Uiteraard blijft u hierbij zelf aan het roer staan. Brandaris houdt het overzicht over uw bewegingen en over de bewegingen van uw (potentiële) afnemers, bemanning en concurrenten.

 

Net als bij het beklimmen van deze beroemde vuurtoren (225 treden) komt u stap voor stap op een (blijvend) hoger niveau.

Missie en Visie

 

Brandaris is een onafhankelijke professionele partner in de (tijdelijke) strategische- en operationele versterking van uw algemeen- en commercieel management. Wij dragen bij aan een blijvende verhoging van de professionaliteit en een optimale aansluiting op de markt van uw productaanbod, uw verkoopinspanningen en uw commerciële organisatie.

 

Om succesvol te worden en te blijven, dient elke organisatie zichzelf en haar aanbod voortdurend te toetsen en aan te passen aan wat de markt vraagt of gààt vragen. Om de aandacht en de interesse van de doelgroep te wekken en vast te houden, dien je voortdurend op de hoogte te zijn van al datgene wat hen boeit, beweegt en doet besluiten. Door de ogen van de klanten kijken en met de oren van de klanten luisteren, is de basis voor een kansrijke aanpak. Kennis van de vraag, de markt, de concurrentie en van uw eigen organisatie is hierbij essentieel.

 

Gedegen onderzoek, grondige analyse, bewuste keuzes en het consequent doorvoeren hiervan vereisen voortdurende zelfreflectie en bereidheid tot veranderen. Ten behoeve van dit proces kunnen wij voor u een kritische partner zijn.

 

Recht door zee, met blijvende meerwaarde.