top of page
IMG_0858.JPG

Even voorstellen....

 

Mijn naam is Hans Sangers, eigenaar en initiatiefnemer van Brandaris Marketing & Sales Support.

 

Op dit moment ben ik een kleine 40 jaar actief in de commerciële praktijk en heb ervaring opgedaan met het aansturen van salesteams en het onderhouden van contacten met key accounts.  

In al deze situaties heb ik altijd gewerkt vanuit feiten, om vanuit daar het beste voor de klanten te doen. Dat heeft een aantal mooi succescases opgeleverd.

Ik bouw vanuit die ervaring dashboards met behulp van PowerBI, waarbij commerciële data inzichtelijk worden gemaakt op een interactieve wijze. Hierdoor zijn gebruikers in staat om snel en effectief de juiste aandacht aan de juiste klanten te geven.
De Power BI dashboards die ik de afgelopen jaren heb mogen bouwen voor klanten in diverse branches, zijn succesvol geïmplementeerd en hebben geleid tot blijvend betere resultaten.

 

Omdat ik mij verdiept heb in het commercieel portfolio-management, heb ik onder de naam De Zakenloods® een analyse "tool" ontwikkeld in Power BI.  Zo zijn het ontwikkelen van Power BI dashboards en het geven van Power BI trainingen onderdeel geworden van mijn dienstenpakket.

De naam Brandaris

Naast het feit dat de initiatiefnemer Hans Sangers afkomstig is van het volgens velen mooiste Waddeneiland  symboliseert de vuurtoren Brandaris precies waar wij voor staan:Jouw steun en begeleiding bij het bepalen van je positie en de commerciële koers die je wilt gaan "varen" met je organisatie, je assortiment, je klanten, je acquisitie en je leveranciers.

De Brandaris laat zijn licht schijnen over jouw "schip" en loodst je de gekozen haven binnen.

 

Uiteraard blijf je hierbij zelf aan het roer staan. Brandaris houdt het overzicht over je bewegingen en over de bewegingen van je (potentiële) afnemers, bemanning en concurrenten.

 

Net als bij het beklimmen van deze beroemde vuurtoren (225 treden) kom je stap voor stap op een (blijvend) hoger niveau.

Missie en Visie

 

Brandaris is een onafhankelijke professionele partner in de (tijdelijke) strategische- en operationele versterking van algemeen- en commercieel management. Wij dragen bij aan een blijvende verhoging van de professionaliteit en een optimale aansluiting op de markt van je productaanbod, je verkoopinspanningen en je commerciële organisatie.

 

Om succesvol te worden of te blijven, dient elke organisatie zichzelf en haar aanbod voortdurend te toetsen en aan te passen aan wat de markt vraagt, of gààt vragen.

 

Om de aandacht en de interesse van de doelgroep te wekken en vast te houden, dien je voortdurend op de hoogte te zijn van al datgene wat hen boeit, beweegt en doet besluiten. Door de ogen van de klanten kijken en met de oren van de klanten luisteren, is de basis voor een kansrijke aanpak. Kennis van de vraag, de markt, de concurrentie en van je eigen organisatie is hierbij essentieel.

 

Gedegen onderzoek, grondige analyse, bewuste keuzes en het consequent doorvoeren hiervan vereisen voortdurende zelfreflectie en bereidheid tot veranderen. Ten behoeve van dit proces kunnen wij voor jou een kritische partner zijn.

bottom of page