top of page

Sales Coaching & Training

 

Ook als het goed gaat kan het beter

 

Jouw salesteam is toe aan de volgende stap om de  data gedreven aanpak om te zetten naar hun dagelijkse klantbenadering. We helpen je graag om hen hierin te trainen en te coachen.

 

Een bevlogen en deskundige verkoper maakt het verschil bij het aangaan en onderhouden van duurzame klantrelaties. Dan voegt hij of zij waarde toe voor beide partijen.

Iedere ambitieuze verkoper, ervaren of niet, wil zich daarom continu verbeteren.

Het volgen van trainingen en workshops, of het doorlopen van een persoonlijk coachingstraject kan dan essentieel zijn.

 

Soms heb je als directeur/eigenaar of salesmanager gewoonweg niet de tijd om voldoende aandacht te geven aan jonge, nieuwe, of zelfs ervaren verkopers. De begeleiding schiet er dan bij in. De dagelijkse praktijk bepaalt je agenda. Aanwezige talenten worden niet optimaal benut, omzetkansen blijven liggen. Jammer!

 

Verkooptrainingen die wij kunnen verzorgen zijn gestoeld op het principe van value based selling,  consultative selling en als je het aandurft en je klanten zijn er klaar voor: challenging selling. Altijd volgens het uitgangspunt: feiten gestuurd, gericht op meerwaarde, uitgevoerd door oplossingsgerichte mensen, die klantrelatie hoog in het vaandel hebben staan.

 

Vanuit een passend kader, afgestemd op de trainingsvraag, wordt gewerkt aan het aanleren en verbeteren van praktische commerciële vaardigheden.

Met ruime praktijkervaring in sales, zowel uitvoerend als leidinggevend en coachend, zijn wij je hierbij graag van dienst. Uiteraard met maatwerk, want: standaard mensen bestaan niet, standaard trainingen dus ook niet!

 

Het begint altijd met het vaststellen van de coachings- of trainingsvraag. Waar komt deze vandaan, wat is het te bereiken doel? Zonder helder doel geen training of coaching. Geen training om de training, geen coachingstraject als doel op zich.

De investering die u doet moet leiden tot een blijvende (gedrags)verandering en blijvend betere verkoopresultaten.

 

Vanuit onze expertise op het gebied van Inkoop- en Verkoop portfolioanalyse en -management geven wij ook trainingen in Power BI. Het self service Business Analytics programma van Microsoft, waarin ook de interactieve tool van De Zakenloods ® is gebouwd. Zo kunnen we je helpen om je eigen sales dashboard te maken.

Voor onze trainingen en workshops hebben wij de beschikking over een authentieke, sfeervolle landelijke locatie in het Groningse Nuis. Goed bereikbaar vanaf de A7.

Alle trainingsfaciliteiten zijn er aanwezig en (bij goed weer) kan er op het buitenterrein worden gepauzeerd en gewandeld.

(Uiteraard zijn andere locaties in overleg  ook mogelijk).

bottom of page