top of page

Inkooptraining & -Coaching

 

Ook als het goed gaat kan het beter

 

Een bevlogen en deskundige inkoper maakt het verschil tussen een goed of een slechte overeenkomst, of het aanknopen van een nieuwe leveranciersrelatie of juist niet. Iedere ambitieuze inkoper, ervaren of niet, wil zich daarom continu verbeteren.

Het volgen van trainingen en workshops, of het doorlopen van een persoonlijk coachingstraject kan hier essentieel zijn.

 

Soms heb je als directeur/eigenaar of inkoopmanager gewoonweg niet de tijd om voldoende aandacht te geven aan jonge, nieuwe, of zelfs ervaren inkopers. De begeleiding schiet er dan bij in. De dagelijkse praktijk bepaalt de agenda. Aanwezige talenten worden niet optimaal benut, inkoopkansen blijven liggen. Jammer!

 

Inkooptrainingen die wij kunnen verzorgen zijn onder meer

onderhandelingsvaardigheden en het voeren van succesvolle leveranciersgesprekken. Vanuit een passend theoretisch kader, afgestemd op de trainingsvraag, wordt gewerkt aan het aanleren en verbeteren van praktische commerciële vaardigheden.

Met ruime praktijkervaring, zowel uitvoerend als leidinggevend en coachend, zijn wij u hierbij graag van dienst. Uiteraard met maatwerk, want: standaard mensen bestaan niet, standaard trainingen dus ook niet!

 

Het begint altijd met het vaststellen van de coachings- of trainingsvraag. Waar komt deze vandaan, wat is het te bereiken doel? Zonder helder doel geen training of coaching. Geen training om de training, geen coachingstraject als doel op zich.

De investering die u doet moet leiden tot een blijvende (gedrags)verandering en blijvend betere inkoopresultaten.

Vanuit onze expertise op het gebied van Inkoop- en Verkoop portfolioanalyse en -management geven wij ook trainingen in Power BI. Het self service Business Analytics programma van Microsoft, waarin ook de interactieve tool van De Zakenloods is gebouwd.

Voor onze trainingen en workshops hebben wij de beschikking over een authentieke, sfeervolle landelijke locatie in het Groningse Nuis. Goed bereikbaar vanaf de A7.

Alle trainingsfaciliteiten zijn er aanwezig en (bij goed weer) kan er op het buitenterrein worden gepauzeerd en gewandeld.

(Uiteraard zijn andere locaties in overleg  ook mogelijk).

bottom of page