top of page

Interim Inkoopmanagement

 

Er zijn soms van die perioden dat je tegen de grens van de capaciteit van je inkoopteam aanloopt. Dit kan vele oorzaken hebben. Bijvoorbeeld een vacature die lastig in te vullen blijkt, een langdurige afwezigheid van een van de inkopers, of zelfs van de inkoopmanager.

 

Maar ook als gevolg van groei, een gewijzigde strategie of welk ander transitietraject ook, kan er behoefte aan tijdelijke versterking van het inkoopteam zijn.

Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de invoering van een meer  relatiegerichte werk en denkwijze, het opstellen en uitvoeren van strategische inkoopplannen en leveranciersplannen, alsmede het opzetten, voorbereiden en uitwerken van  (jaar-)gesprekken et cetera. 

Mogelijk heeft u als directeur/eigenaar of inkoopmanager gewoonweg niet de tijd om voldoende aandacht te geven aan jonge, nieuwe, of zelfs ervaren inkopers. De begeleiding schiet er dan bij in. De dagelijkse praktijk bepaalt uw agenda. Aanwezige talenten in uw team worden niet optimaal benut, omzetkansen blijven liggen. Jammer!

In dat geval kunnen wij, op interim-basis, de begeleiding en coaching op ons nemen.

bottom of page